6 Şubat 2022 Pazar

HAYALLERİME VİZYON KATAN PROJE


HAYALLERİME VİZYON KATAN PROJE

Gençlik otobüsü; her aşamada bizlere benzersiz deneyimler ve tecrübeler katan harika bir proje, yaklaşık 9 (dokuz) ay önce başvuruda bulunup sadece Avrupa’yı gezebileceğim bir projedir diyordum lakin projenin içinde var oldukça amacın sadece seyahatle sınırlı kalmadığını, başvuruda bulunan herkese katacağı çeşitli vizyonlarında olduğunu fark ettim. Birbirinden harika etkinlikler ve tanıştığımız yeni insanlarla birlikte, geliştirdiğimiz network ağının yanında en önemlisi de hem benim için hem de diğer katılımda bulunan arkadaşlarım içinde daha fazlasını deneyimledik.

Başvuru aşamasından sonra her şehirden gelen harika insanlarla bilgilendirme toplantısında bir araya geldik, aslında her şey tam olarak yeni başlıyordu. Hiçbir zaman Youtube'a video atacağımı düşünmezdim. Öyle bir vesile oldu ki Youtube' da içerikler üretmeye başladım bana kattığı vizyonların ilki de bu oldu.

Mülakat aşamasında çok güzel insanlarla bir araya geldik benim için en önemlisi buydu: İnsan tanımak. Şimdi her hafta proje sayesinde tanıştığım arkadaşlarla buluşuyoruz, normal şartlarda bir araya gelemeyeceğimiz arkadaşlarla bir olduk. Her hafta kahvaltı ve farklı zirvelerde sürekli bir araya geliyoruz. Tüm süreçleri geçip asil arkadaşlarımın arasına girdim. Asil ya da yedek fark etmeksizin hepimiz biriz, bir aile olduğumuz bilincindeyiz. Aynı düşüncede 70(yetmiş) arkadaşımızın olması Gençlik Otobüsünün doğru işi doğru şekilde yaptığını gösterir. İstanbul Pullman Otelde asil ve yedek arkadaşlar olmak üzere 70(yetmiş) arkadaşımızla harika 2 (iki) gün proje kampına girdik. Aradan bir iki hafta geçmesine rağmen dostlar arkadaşlar özlendi. Gençlik Otobüsü; herkesin başvurmasını şiddetle tavsiye edeceğim, benim hayalim olan sosyal medyada içerik üretmeye vesile olmuş, mükemmel arkadaşlar ve çok değerli vizyon sahibi olmamıza öncülük eden bir proje. Avrupa’ya gitmeden bu kadar çok şey kattıysa bide gidip geldikten sonrasını hayal edemiyorum. Sende hayallerine giden yolda Gençlik Otobüsü ile tanışmaya ne dersin?

ÖMER SARAK- İSTANBUL

19 yorum:

  1. Herkese çok şey kattın be Gençlik Otobüsü 🙏😎

    YanıtlaSil
  2. Özellikle son iki cümle ile ne güzel özetlemişin projeyi. Yüreğine sağlık arkadaşım🙌💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim sevda hocam iyi ki varsınız 🤩🌸

      Sil
  3. Harika bir anlatim kuzu kalemine sağlık 😍

    YanıtlaSil
  4. Ailemizin Youtuber'ın yüreğine sağlık, ne de güzel aktarmışsın düşüncelerini <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Semra hocam böyle anılmak çok gurur verici iyi ki varsınız 🤩🤩

      Sil
  5. Ağzına sağlık Ömercimm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ceycey 😎😎 🎉🎉

      Sil
  6. Gençlik otobüsü vesilesiyle seninle tanışmak ne hoş :) Birlikte dostluğumuzu pekiştirebileceğimiz nice ortamlar yaratacağız, güzel işler başaracağız. Kalemine sağlık huysuz ortak, iyi ki varsın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biricik ortak seni tanımak çok güzel varlığınla hepimize güç katıyorsun ne güzel yazmışsın inşallah ✨ iyi ki varsın harika işler başaracağız birlikte 🌸🌸🎉

      Sil
  7. O asilliği sonuna kadar hakettin🕊 Nice güzel anılara, hep birlikte..🌸🍭

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim nurdan hocam sizlerle olmak en büyük asillik iyi ki varsınız 🥰🥰

      Sil
  8. Kardeşim süper olayyy olmuş kalemine sağlık🌠👏

    YanıtlaSil
  9. Ömerikooo:) ne güzel bir yazı ne güzel ifade etmişssin.. İyi ki seni tanımışım daha nice anılarımızın olması dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel insan iyi ki bende seni sizleri tanımışım 🥰 daha nice anılar birikitiricez 🌸🌸

      Sil
  10. İyi ki bu ailenin parçasıyız, ellerine sağlık güzel bir yazı olmuş:)

    YanıtlaSil