3 Şubat 2022 Perşembe

GAMZE NAZLI’NIN GÖZÜYLE GENÇLİK OTOBÜSÜ

                             GAMZE NAZLI’NIN GÖZÜYLE GENÇLİK OTOBÜSÜ

Sevgili Okur;
Mektup tadında eğlenceli bir şeyler okuyup farklı bir deneyimle harekete geçmek istiyorsan doğru yerdesin. 😊

Sana Gençlik Otobüsü deneyimimden bahsedeceğim;



Öncelikle girizgahım Gençlik otobüsüyle nasıl tanıştığım; Sosyal medyada çılgın bir can sıkıntısı ile ülkenin can sıkıcı onca haberinin içinde neler yapıp hayatta kalacağız endişesiyle dolaşırken keşfette gençlik otobüsüne denk geldim, içsel enerjim bir heyecan ve umut bulmaktı ve sanırım gezmeyi benim bile fark edemediğim arzuda çok sevmem önüme çıkarmıştı GENÇLİK OTOBÜSÜNÜ. Artık her şey keşfete düşüyor illaki önüne gelmiştir diyebilirsin lakin tek bildiğim şey iyi ki çıktı ve umarım iyi ki çıktı diyebileceğim anlar ve hatıralarla daha fazlası da olur ve daha çok okurla paylaşırım. Gelelim sürece; Gençlik Otobüsüne üye olmak için  genclikdunyasi.com sitesinden ilgili formu doldurup minimal bir tutarla GO genç kart satın alıyorsunuz. Site Facebook formatına benziyor. Gençlik otobüsünün İnstagram hesabı üzerinden de siteye direkt bağlantı mevcut. Birçok üye arkadaşla tanışıyorsunuz tabii gerçekçi olmak da fayda var bazı insanlar farklı niyetle yaklaşabiliyor bu işin can sıkıcı kısmı gibi gözüksede bu niyette olmayan tonla insan da mevcut ve Maksut hoca(GO kurucusu)  biz öyle diyoruz 😊 bu konularda da prensip sahibi.



Gençlik Dünyası adlı sitede ilgili formda kendinizi tanıtan her şeyi yazıyorsunuz ilk değerlendirme sürecinde bu formlar epey önemli değerlendirme sürecinden sonra ilk toplantı telefonunuza mesaj olarak geliyor ve toplantılara katılmak ekstrem bir durum olmadıkça zorunlu, zaten gitmeniz de sizin faydanıza sıradan toplantılar gibi değil, belirli bilgiler verilip soru cevap yapıldıktan sonra tanıma fırsatı zor bulabileceğiniz iş insanlarıyla tanışıyorsunuz bu network kazanma açısından Maksut hocanın yaptığı güzel bir iş birliği. Gençlik otobüsü sürecinde önemli faktörlerden biri toplantı sonrasında konuşulanlar hakkında sosyal medyanız ve  genclikdunyasi.com ‘da ne kadar aktif olduğunuz Sizler bu konularla ilgilenirken ikinci toplantı için sosyal medya hesaplarınız herkese açık bir şekilde ve GO ekibi de sizi değerlendiriyor. İkinci toplantı öncesi gençlik otobüsüne neler kazandırabileceğinizle ilgili bir video çekiyorsunuz  genclikdunyasi.com sitesine yüklüyorsunuz. Go ekibi değerlendiriyor ve ikinci toplantıya seçilenleri, belirtilen tarihleri size mesaj yahut mail yoluyla yolluyor, ikinci toplantı mülakat niteliğinde lakin gruplar seklinde mülakata giriyorsunuz heyecan verici kısım ne yapacağınızı bilmiyorsunuz içeride size ne yapacağınız söyleniyor ve mülakattasınız ama siz bir şeyler üretmeye çalışırken onlar sizi izliyor bazen bir konuşmanız bazen bir tavrınız ne konuda seçildiğinizi sadece mülakat ekibi biliyor ve öyle de kalıyor, sizler sadece arkadaş arası tahmin yürütüyorsunuz.



Sürecim sonuna yaklaşırken Maksut hoca ikinci toplantı sonrası tekrar bir değerlendirme sürecine giriyor ekibiyle yedek ve asil arkadaşları belirledikleri sonuçları canlı yayınla açıklıyor. Veeee ardından patlatıyor bir toplantı daha diyor ki bitmediii “ Ey yedekler asil olma şansınız hala devam etmekte, Ey asiller öyle çok güvenme asilliğine bende çalışan kazanır diyor.’’😊 Toplantılar etkinliklerle dolu dolu geçiyor. Bu arada aç kalmıyorsunuz.



Kendinize katkı sağlayabileceğiniz etkinlikler her türlü sosyal platform üzerinden size bildiriliyor. GO ekibi bu konuda epey sıkı çalışıyor. Son durum olarak hala değerlendiriliyoruz. 😊 Ve asıl sonuçlar otobüste belli oluyor.

  

😉


Sonuç olarak Sevgili Okur;

Elbette her birimiz gitmek için can atıyoruz zaman zaman yarış hissi uyandırmıyor değil lakin herşeye rağmen denenmeye değer. Umarım yazı umut olmuştur sana.
Nefes alırken kendin için farklı bir adım atıp hafızanda güzel bir deneyim kazımak istiyorsan Gençlik Otobüsüne üye ol, maceraya katıl, keşfet, tadını çıkar…                                                                                                                                                                                                     

       GAMZE NAZLI / SAMSUN

 

 

 

 

 

17 yorum:

  1. Yine güzel bir yazı, kendini keşfetmek için GO'yu tanı ve tadını çıkar🙌 Kalemine saglık Nazlıcım💐

    YanıtlaSil
  2. Böylesine güzel bir proje böyle güzel bir kalem ile mükemmel anlatım süper bir yazı . Go sensin matmazel :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel yazmışsın huzur buldum okurken ☺️

    YanıtlaSil
  4. Gençlik Otobüsü hakkında bilgisi olmayanlar için kısa bir özet gibi olmuş ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz bilgi odaklıydı bu konuda epey zorluk çektik:)

      Sil
  5. Kalemine sağlık, seni tanımak çok güzel :)

    YanıtlaSil
  6. Ne demek umut olmuştur, umutlar arşı alaya ulaştı😍♥️ Teşekkürler, kalemine sağlık😊🧚🏻‍♀️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 🧡 en çok ihtiyacımız olan şey şifa olsun :)

      Sil
  7. Açıklayıcı, şeffaf ve içten bir yazı olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. Güzel insandan güzel bir yazı ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil