25 Şubat 2022 Cuma

Eray'ın Gençlik Otobüsüne Seçilme Süreci

 GENÇLİK OTOBÜSÜ 11 KATILIM SÜRECİM

Gençlik Otobüsü'nden Instagram tanıtımlarından gördüğüm bir afiş sayesinde haberim oldu.

İlk olarak Gençlik Dünyası üzerinden yaptığım başvurunun olumlu sonuçlanmasının ardından İstanbul Grand Cevahir Hotel’de düzenlenen TGB (Türkiye Gençlik Buluşması)’ye katılım sağladım. Bu süreçte bize proje hakkında detaylı bilgilendirmeler yapılırken, aynı zamanda önemli iş insanlarından Eser Cevahir,Evrim Kırmızıtaş Başaran, Erbakan Malkoç, Eyüp Salih Subaşı, Haluk Kalyoncu, Yalçın Şahin, Emre Göver, Çağlar Solmaz, Yusuf Adıyaman, Erdem Çelik, Cengiz Özgencil, Tarık Arık, Ali Rıza Koç ve eski İçişleri Bakanımız aynı zamanda Vakıfbank Yönetim Kurulu üyesi Abdulkadir Aksu gibi önemli iş insanlarını bizlerle buluşturdular ve fikir alışverişi yapmamızı sağladılar.

Toplantıda bizden belirtilen standartlarda bir video çekmemizi ve bunu Gençlik Dünyası üzerinden göndermemizi istediler. Bu aşama için herkese ortak bir süre tanındı ve beklemeye koyulduk. Bu süreçte tabii ki oturup beklemek değil de, sürekli düzenlenen GO Köfteci Yusuf kahvaltıları ve birçok önemli kuruluşun gerçekleştirdiği organizasyonlarına katılım sağladık.

Video aşamasının sonuçları açıklandığında aşamayı geçen kişilerin yine aynı şekilde İstanbul'da bulunun İstanbul Grand Cevahir Hotel'de bir mülakata gireceğimizi söylediler ve belirtilen tarihler için beklemeye başladık. Mülakat zamanı geldiğinde bizleri gruplara bölerek özel bir mülakata tabii tuttular. Mülakat kesinlikle beklenen ve standart mülakat yapısından farklıydı.

Mülakat sonuçlarının Maksut Coşkun Dokunulmaz tarafından Instagram canlı yayınında açıklanacağını 18 Asil ve yedekler şeklinde yedeklerden başlayarak gruplar halinde yayına alacağını söylemesi ardından, sonuçların açıklanacağı günü beklemeye başladık. Sonuçların açıklanacağı günün gelmesi ve yayının başlamasıyla 18 Asil katılımcının içerisinde olduğumu öğrendim.

Gençlik Otobüsü 11 pandemi şartları ve Avrupa ülkelerinin sınırlarının kapatması sebebiyle bir sonraki yıla ertelendiği için Gençlik Otobüsü 11 katılımcıları olarak beklemekteyiz ve önümüzdeki bu uzun süreçte gerçekleştirilen etkinliklere katılıp çeşitli iş ve staj imkânlarını değerlendiriyoruz. Projenin devamlılığı için yeni fikirler üreterek projeyi bir aşama daha ileri taşımayı ve daha çok genç arkadaşımızı bu fırsatlardan yararlanmasını amaçlıyoruz.

Eray Arı, İstanbul.


4 yorum:

  1. Gençlik Otobüsü sayesinde hepimiz büyük bir network oluşturduk😊🌸 Birlikte hep daha iyiye Eraycım, yüreğine sağlık💫👏🏻🚌

    YanıtlaSil
  2. Belirttiğin gibi, "Projeyi bir aşama daha ileri taşımayı ve daha çok genç arkadaşımızı bu fırsatlardan yararlanmasını amaçlamaktayız." umarız daha çok insan ailemizde yer alır. Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. GO sayesinde değerli insanları tanıma ve onları dinleme fırsatımız oldu. Son cümlen zaten amacımızı özetlemiş. Yüreğine sağlık Eraycım👏👏💐

    YanıtlaSil
  4. Kısa öz sade yazın için tebrik ediyorum ⭐️🌸

    YanıtlaSil