6 Temmuz 2014 Pazar

Gençlik Otobüsü - Genç Kart

   Gençlik Otobüsü…Artık duymayan kalmadı sanırım. Biliyorsunuz ki Gençlik Otobüsü her yıl 50 gence ücretsiz Avrupa Fırsatı sunan Türkiye'nin en büyük gençlik hareketlilik projesidir. Peki Genç Kart’ı duydunuz mu? Gelin size soru ve cevaplarla anlatmaya çalışalım.

Gençlik Otobüsü Genç Kart nedir?

   Gencin halinden anlayan, gençlere indirim ve Avrupa fırsatları sunan, Gençlik Otobüsü’nün, gençlerin kullanımına sunduğu "Fırsat" kartıdır.
Nasıl ki hepimizin bir kimlik kartı, ehliyeti varsa; “Gençlik Otobüsü” ailesinin bir ferdi olabilmek için “Gençlik Otobüsü Genç Kart” sahibi olabilirsiniz.

Gençlik Otobüsü


Gençlik Otobüsü’ne katılabilmek için Genç Kart zorunlu mu?

Evet.  2014 yılı itibariyle “Gençlik Otobüsü” projemize sadece “Gençlik Otobüsü Genç Kart” sahipleri başvuru yapabilecektir. ‘Gençlik Otobüsü Projesi’ne katılabilmek için ‘Gençlik Otobüsü Genç Kart’ sahibi olmak ilk ve en önemli aşamadır.

Genç Kart’ın başka fırsatları var mı?

   Kesinlikle. “Gençlik Otobüsü Genç Kart” sahibi olarak, hem “Gençlik Otobüsü” projesine, hem de diğer fırsat ve kampanyalarımızdan yararlanabileceksiniz.
  • Ankara’da yaşayan her “Gençlik Otobüsü Genç Kart” sahibi, MCD Gençlik Kültür Dil ve Müzik Kursundan Dil eğitimlerinde %50, müzik eğitimlerinde %25 indirim hakkı kazanacaktır.
  •  İstanbul’da yaşayan her “Gençlik Otobüsü Genç Kart” sahibi, Sabırtaşı Restoran’dan fırsat günlerinde %50, tüm zamanlarda %25 indirim hakkını kazanacaktır.
  • İlerleyen zamanlarda bu fırsat ağlarımıza yeni markalar ekleyerek bu markalardan da %25 ila %50 arasında indirim hakkı kazanacaksınız.
  • 20.000 ile 80.000 kart sahibine ulaştıktan sonra, bu kart sahipleri arasından çekilişle “Gençlik Otobüsü” projesinin tamamına veya bir kısmına katılma hakkına sahip olabilmeleri için resmi çalışmalarımız devam etmektedir.



Fırsatlar bu kadar mı?

   Tabii ki hayır. Geçtiğimiz ay Facebook’ta Genç Kart fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışma "Gençlik Otobüsü Genç Kart"ıyla en yaratıcı fotoğrafı çekme üzerineydi. Gönderilen fotoğraflar Facebook Gençlik Otobüsü Kart sayfasında beğeniye sunuldu. En çok beğeni alan 3 fotoğraf yarışmanın kazananları oldu. Fotoğraf yarışmasını kazanan kişiler Gençlik Otobüsü projesi kapsamında 3 gün Paris'te misafir edilecekler. Fotoğraf yarışmasını kazanan 3 kişinin gidiş dönüş, konaklama ve sabah kahvaltıları Gençlik Otobüsü tarafından karşılanacaktır.

Yakında yeni fırsat var mı?

   Evet. "Gençlik Otobüsü Genç Kart" ile Roma'da 3 gün geçirmek için Genç Kart fotoğraf yarışmamız çok yakında. Yarışma başlamadan sizde hemen bir Genç Kart sahibi olun fırsatları kaçırmayın :)
Gençlik Otobüsü


Gençlik Otobüsü Genç Kart’ı nasıl satın alabilirim?
Hayatınızı Değiştirecek “Gençlik Otobüsü Genç Kart” sahibi olmak için ödemenizi yaparak aşağıdaki linkteki başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Kart bedeli 25 TL‘dir. http://www.genclikotobusugenckart.com/siparis/

Gençlik Otobüsü

Genç Kart hakkında daha fazla bilgi almak için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Roma'da 3 gün geçirmek için yakında yapılacak olan Genç Kart fotoğraf yarışmamızı kaçırmamak ve diğer bütün fırsatlardan haberdar olmak için ise Facebook Gençlik Otobüsü Genç Kart sayfamızı beğenin ve takipte kalın.

Unutmayınher şey bir hayalle başlar, o hayali gerçeğe dönüştürmek ise sizin elinizdedir. Tam da karşınızda fırsat varken bunu kaçırmayın siz de Genç Kartınızı alın hayalinize doğru yolculuğa ilk adımınızı atın :)
                                                                                                           



1 yorum: