11 Ağustos 2014 Pazartesi

Gençlik Otobüsü - İşte Başladı

   Her birimizin bir mucize olarak gordugu seyahat basladi iste. Uzun ugraslarimizin, uykusuz gecelerimizin, gozyaslarimizin meyvelerini yeme vakti artik. Dusunsenize, en buyuk rüyanız gerceklesirken, bu ruyayi sizinle paylasan, sizinle ayni hayallere sahip olan 50 kisi ile birlikte bir seruven yasayacaksiniz.


Gençlik Otobüsü

                                   Işte basladi...                



Haftalardir (en buyuk ruyam gerceklesmek uzere oldugu halde) icimde heyecan kirintisi yoktu. 
Telaş ve sukunetin hukum surdugu tuhaf serzenislerim otobuse binene kadar devam etti. Ancak heyecandan hala eser yoktu. Iste o kaybettigim heyecan, meger sınır kapisinda beklemekteymiş beni...

Ve gelelim otobus maceramiza, Ilk gun icin fazlaca eglenerek sarkilar ve danslar esliginde basladik yolculuga ( bu kadar eglenceli olacagini kimse tahmin edemezdi) birbirinden eglenceli , komplekssiz insanla yolculuk yapmak oldukca guzel bir deneyim.

 Gelelim yaşadığım(ız) sıkıntılara. Oncelikle pasaport konusunda biyometrik fotograf yuzunden bir çok arkadasimiz sıkıntı yaşadı. Gelecek sefer bu konuda, daha pofosyonel fotografcilara gitmek gerek diye dusunuyorum. Bunun yani sira, yanimiza alacagimiz yiyecek kutusunu, otobüse kadar taşımayi kolay bulani gormedim.

 Cidden bizim icin oldukca zordu. Gelecek sefer bunada farkli bir cozum getirileceğine inanıyorum.

Suan hersey cok guzel, icimizde koca bir heyecan ile Sofya'yi gezmeyi bekliyoruz  :)

Yuzumuzde gulumseme, dilimizde şarkılar..

Gençlik Otobüsü

Gençlik Otobüsü

Sevgi ve saygılarım ile otobüsden selamlar :)

                                     Hande DEMİRKENT


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder