10 Ağustos 2014 Pazar

Gençlik Otobüsü - Hayallerin Otobüsü

Herşey 2009 yılında bir sponsorluk görüşmesiyle başladı. Bu gün ise 5. kez gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum. İlk başlarda sadece benim hayalim olan bir projenin bugün 100 binlerce gencin hayaline dönüşmesinin mutluluğunu başka hiç birşeyde yaşayamazdım heralde.

Yine bir çok zorlukla mücadele edip 5. kez bismillah dedik projemize. Sabah herkes Ankara'ya geldi ve bavulları otobüse yerleştirdikten sonra anıtkabire geçtik ve atamızın mozalesine çelenk koyarak startımızı verdik. projemize destek veren Yalova Termal Belediye başkanı sayın İsmail Atik bey protokol misafirimizdi ve mozaleye çelengi kendileri koydular. Buradan kendisine bir kez daha sonsuz şükranlarımı sunumuyorum.

Gençlik Otobüsü

Gençlik Otobüsü

Gençlik Otobüsü


Ankara'dan sonra cem topal arkadaşımız çabaları doğrultusunda Kırklareli valimiz sayın Mustafa Yaman bey'in misafiri olduk ve akşam yemeğini birlikte yedik. Kendisi büyük bir misafir perverlik göstererek bizlere hem yemek ikram etmiş hemde otobüsümüze mazot desteği vererek her zaman Türk gençlerinin yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Gençlik Otobüsü

Gençlik Otobüsü


İstanbul'dan ayrılmadan dostlarımızı birkez daha arayarak helallik aldık ve pasaport işlemleri için kapıkuleye geldik. Burada işlemlerimiz çok kısa sürdü 1 saat içerisinde tüm gümrük işlerimizi hallederek ilk durağımız olan Bulgaristan Sofya'ya doğru yola çıktık. Ve nihayetinde bir kez daha Gençlik Otobüsü 50 gencin hayalini gerçekleştirmek için yollarda. :)

Gençlik Otobüsü

Gençlik Otobüsü

Gençlik Otobüsü

Gençlik Otobüsü


Maksut Coşkun Dokunulmaz
Gençlik Otobüsü Genel Koordinatörü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder